Taviloğlu Proktoloji

Taviloğlu Proktoloji (https://www.tavilogluproktoloji.com/)
-   Diğer (https://www.tavilogluproktoloji.com/diger/)
-   -   Büyük tuvalet sonrası dayanılmayacak ağrı (https://www.tavilogluproktoloji.com/diger/1754-buyuk-tuvalet-sonrasi-dayanilmayacak-agri.html)

Facebook soru 25-03-2020 12:22

Büyük tuvalet sonrası dayanılmayacak ağrı
 
Hocam merhaba Bir kaç hafta önce tuvalet sırasında ani bir yanma hissiyatı ile hafif hafif sızlamalar meydana geldi. Birkaç gün sonrasında acılar şiddetlendi ve dayanılmaz bir hal aldı. Sonra tanıdığımız bir cerraha göründüm. Çok acı çekiyordum pamakla muayeneyi de tam olarak yapamadı sanırım. Bana ................................ krem ve ................................................ krem yazdı. Kullanmaya başladıktan 4-5 gün sonra rahatladım ve .................................... sürdükten sonra fenalık geçiriyordum. Son sürdüğümde hastanelik olacak kadar çarpıntım ve nefesim daraldı tansiyonum yükseldi baygınlık geçirecek kadar kötü olunca birdaha kullanmadım. Fakat şans eseri o geceden sonra ağrılarım tamamen bitti ve rahatlamıştım. Üzerinden bir hafta 10 gün kadar geçti ve iki gündür yine çok kötüyüm. Tuvalet sırasında çok zorlanmamama rağmen tuvalet sonrası dayanamayacak kadar çok ağrılarım oluyor. Bu virüs salgın ortamında ne yacağaım bilmiyorum. Bu kremi kullanmaya devam etmelimiyim? Farklı bişey olma ihtimali var mı? Acılarımın yanı sıra bir de kaygı bozukluğu yaşıyorum Kabız da değilim ishal de değilim ama tuvalet sırasında içten bir kesik acısı hissediyorum. 5 dakika içinde geçiyor. Tuvaletten kalktıktan 10 dk sonra şiddetli zonklama ve yanma şeklinde acı hissediyorum. Peçeteyle dokunduğumda nokta şeklinde kan oluyor. Kan akmıyor veya damlamıyor. Sizi yeni buldum hocam. Eğer daha önce bulsam direk size gelirdim. Şu an kendimi çok çaresiz hissediyorum. Lütfen bana yardımcı olun hocam .................................... kremi sabah uyandıktan sonra çok çok az olacak şekilde (yarım mercimek kadar) sürmeye başladım fakat bu kreme en fazla ne kadar süre kullanmalıyım. Veya geçmezse ne yapmam gerek hocam? Bu salgın ortamında size gelebilir miyim? Beni görebilir misiniz? Veya bana başka ne önerirsiniz?

DrTaviloglu 25-03-2020 12:27

Geçmiş olsun. Ekibimiz, uygulanmakta olan bir tedavi hakkında yorum yapmamaktadır. Lütfen ilgili tedaviyi öneren meslektaşımıza başvurun ve sorularınızı kendisine yöneltin. Yalnız proktoloji veya ‘’makat hastalıklarının ameliyatlı ve ameliyatsız tedavisi’’ konusunda hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Makat hastalıklarının ameliyatlı ve ameliyatsız tedavisi

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu - Taviloğlu Proktoloji Ana Sayfa
Taviloğlu Proktoloji - Powered by vBulletin
Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu - Powered by vBulletin
DrTaviloglu.TV :: Ana Sayfa
Hemoroit, hemoroid tedavisi
https://www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
http://tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
http://www.facebook.com/HemoroidUzmani


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 11:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Proktoloji Forumları