Tek Mesaj görüntüleme
  #1 (permalink)  
Eski 17-07-2016
Mynet soru Mynet soru kullanıcısı çevrimdışı
Senior Member
 
Giriş tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 1,502
Standart Kıl dönmesi apsesi için ne yapmalı?

Geçen Cumartesi sabahı uyandığımda kuyruk sokumunda bir ağrı olduğunu fark ettim gündüz oturmada biraz problem yaşadım..
Gece ise ateşlendim ve elimle oraya ellediğimde hafif bir şişlik olduğunu fark ettim..

Sabahı zor ettik ağrı ve ateş yüzünden sabahıına ise yatamıyordum ne yüz üstü ne yan nede sırt üstü ayakta gezdiğim zaman ağrılar hafifliyordu sanki.

Pazar gününü ve gecesinide zar zor atlattıktan sonra pazartesi günü doktora gittim baktı inceledi ve kıl dönmesine bağlı apse oluşmuş dedi ............................... ve ağrı kesici yazdı eğer geçmesse gel orayı yarıcaz iltihabı boşaltıcaz dedi eve gelip 2 günlük uykuzluğun üzerine biraz dalmışım uyandığımda ağrılarımın olmadığını rahatça oturabildiğimi fark ettim

Ama elimle dokunduğumda ıslaklık olduğunu fark ettim baya çok kahverengimsi kötü kokulu akıntı olduğunu gördüm güzelce temizledim o gün uzun süren akıntılar oldu..

Bugün itibari ile akıntılar sadece lavaboya gittikten sonra oluyor hafifçe antibiyotikleri kullanmaya devam ediyorum size sormak istediğim bundan sonra ne yapmalıyım hocam birde ben iki ay içinde askere gitmek zorundayım o zamana kadar ağrı ve akıntılar geçer mi yoksa yinede iltihabı boşalttırmak için operasyon mu olmalıyım cevabınız için şimdiden teşekkürler
Alıntı ile Cevapla